Ontstoppen Enschede

Een verstopping kan overal voorkomen in uw woning. De bekendste voorbeelden zijn de gootsteen, het toilet en de doucheafvoer. Een verstopping heeft allerlei oorzaken, maar vaak komt het door een opstopping van haar, zeepresten of toiletpapier. Wanneer u last heeft van een verstopping wilt u natuurlijk zo snel mogelijk dat het riool weer goed doorstroomt. Daarvoor bent u bij de Beste Vakman aan het juiste adres! Wij zijn in Enschede gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van alle voorkomende rioolproblemen. Door professionele gereedschappen te gebruiken kunnen we verstoppingen vinden via camera-inspectie. Een verstopping verhelpen we door middel van verenmachines. Deze verwijderen de verstopping in uw afvoer waarna we vervolgens de leiding naspuiten met water. Op deze manier worden alle resten uit uw afvoer verwijderd, wat vaak de oplossing is van uw probleem. Onze loodgieters weten precies hoe ze uw riolering en afvoer moeten ontstoppen. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een vakman, anders krijgt u te maken met eventuele andere problemen.

Ontstoppen Enschede: wat kunt u zelf doen?

Wanneer het gaat om een kleine verstopping zijn er een aantal dingen die u zelf kunt proberen om het probleem te verhelpen. Allereerst kunt u gebruik maken van de traditionele ‘plopper’. Als het bijvoorbeeld gaat om een gootsteen verstopping kan een lichte verstopping zomaar losschieten door de plopper erop te zetten. Ook kunt u gebruik maken van chemische ontstoppingsmiddelen, deze zijn vaak verkrijgbaar in de supermarkt. Lees hierbij wel altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing! Verder is het belangrijk om na gebruik de leidingen goed door te spoelen, resten die blijven zitten kunnen de leidingen zodanig aantasten dat er flinke schade kan ontstaan. Na gebruik van de plopper of chemisch ontstoppingsmiddel nog steeds problemen? Dan is de kans groot dat het gaat om een hardnekkige verstopping wat waarschijnlijk dieper in de leiding zit. Het is verstandig om dan een expert in te schakelen om dit op een veilig en vakkundige manier te verhelpen. Hiervoor staan wij graag voor u klaar!

Ontstoppen Enschede: rioolservice

Wij hebben een rioolservice die u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt inschakelen bij problemen met uw riool in Enschede of in de omgeving van Enschede. We staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u een verstopt toilet? Of loopt uw gootsteen niet meer goed door? Een loodgieter van ons bedrijf komt zo spoedig mogelijk uw probleem verhelpen. Aarzel daarom nooit en neem vroegtijdig contact met ons op bij rioolproblemen. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen via: 085 - 106 12 64. Ontstoppen is voor onze vakmannen dagelijks werk, zij draaien hun hand hier niet voor om. We helpen u graag!