Lekkage waterleiding Enschede

Wanneer het water u in uw woning in Enschede of omgeving tot de enkels staat, is er waarschijnlijk sprake van een gesprongen waterleiding. Maar ook in mildere vorm kan een lekkage zich kenbaar maken. Denk aan plasjes water in de buurt van een leiding of vochtplekken in de muur. Of het nu een kleine of grote lekkage is, het is een probleem dat op korte termijn een oplossing behoeft.

Kleine water lekkages kunnen een diverse oorsprong hebben. Corosie is een veel gezien probleem. De leiding wordt langzaam aangevreten en kan gaan lekken. Maar ook koppelstukken kunnen een probleem vormen. Verbindingen waarvan de rubbertjes in de koppelstukken uitgedroogd zijn, kunnen op den duur water doorlaten.

Ook kan de leiding door normaal gebruik in de loop van de tijd slijten. Het kan uiteindelijk resulteren in een breuk in de waterleiding. Maar ook een uitgeschoten boor of ander apparaat bij een verbouwing kan leiden tot een gesprongen leiding.

Aangezien er altijd druk staat op een waterleiding, heeft een lekkage vaak snel vervelende gevolgen. Prachtig laminaat kan in no time verworden tot een kromme onbruikbare rommel wanneer het lang in een plas water ligt. Wanneer op een bovenverdieping een waterleiding springt, kan de schade aan het plafond op de verdieping er onder groot zijn.

In dergelijke situaties kan de schade behoorlijk in de papieren lopen. Dit wilt u voorkomen. Om dergelijke scenario’s te voorkomen, is het zaak zo snel mogelijk de juiste vakman te vinden om de lekkage te verhelpen. Een specialist ziet door jarenlange ervaring snel wat de oorzaak van de lekkage is en herstelt het vaak ter plekke voor u.

Snelle hulp bij een lekkende waterleiding

Om meer schade te voorkomen draait u de hoofdkraan van uw waterleiding dicht alvorens contact op te nemen. De specialisten van de Beste Vakman staan voor u klaar op nummer 085 - 106 12 64. We plannen samen een afspraak in en we helpen u van uw waterlekkage af!